Benvinguts a Disseny Motor

Som una empresa jove dedicada a la compra venda de vehicles nous, semi nous i de Km0.

A més a més, disposem de taller professional amb mecànics qualificats.

A Disseny Motor, sempre en bones mans!


Busques el teu nou cotxe amb les millors garanties? Descobreix-lo!

Els nostres serveis

PRESSUPOST PREVI

DIAGNOSI ELECTRÒNICA

REVISIÓ I REPARACIÓ

COTXE DE CORTESIA

Preguntes freqüents

Et donem les màximes comoditats perquè portar el cotxe al taller ja no sigui mai més un problema. Tindràs gratuitament cotxe de cortesia tant com el necessitis i també t’oferim servei de transport d’anada i tornada.
Fem-ho fàcil: Demana cita ara mateix i oblida’t del problema. Et trucarem per confirmar l’hora i el dia, al completar el següent formulari
Posa’t en contacte amb nosaltres, vine a veure’ns i farem una taxació del teu vehícle. Després d’una valoració per trobar les millors condicions per a tu, et farem una oferta pel cotxe. Fàcil i senzill!

Consells de DissenyMotor

Tot el que has de saber abans de marxar de vacances

El primer que recomanem és comprovar el nivell de l’oli i el líquid anticongelant. També s’ha de comprovar la pressió dels pneumàtics, i assegura’t que els frens no facin soroll, ja que podria indicar que tens les pastilles de fre desgastades. També és important saber que els amortiguadors estàn bé i sobretot, que totes les llums del cotxe funcionin correctament. A més a més, aconsellem comprovar també l’aire acondicionat i el filtre d’aire, per evitar possibles distraccions per somnolència o excès de calor.

Consells i avantatges

Segur que ja coneixeu la importància de posar els pneumàtics d’hivern, sobretot si vivim a la muntanya. Aquests pneumàtics els distingirem pel logotip d’un floc de neu, i perquè s’observen fàcilment solcs profunds perquè l’aigua no s’acumuli. Com més baixes siguin les temperatures, millor serà  la resposta del pneumàtics d’hivern. Segons els fabricants, a partir de 7 graus el pneumàtic d’hivern ja funciona en asfalt totalment sec millor que un d’estiu. Un altre dels avantatges és que la seva vida útil dobla la dels pneumàtics d’estiu.

Com revisar-lo?

Obrim el capó del cotxe, sempre amb el motor apagat i fred. Sovint localitzem el dipòsit al costat del conductor. En els cotxes moderns el dipòsit permet veure a contrallum la quantitat de fluid que conté: només hem d’assegurar-nos que el nivell es troba entre els indicadors mínim i màxim. Si no és així, introduirem una vareta per comprovar el nivell. També verifiquem el color del líquid de frens: una coloració marró més fosca indica que el fluid és molt vell i que s’ha de canviar, sempre assegurant-nos que introduïm el tipus de líquid de frens corresponent.

Les dades

7 Anys al teu servei
345 Cotxes venuts
853 Reparacions d'èxit
1027 Clients satisfets