Els nostres serveis

PRESSUPOST PREVI

DIAGNOSI ELECTRÒNICA

REVISIÓ I REPARACIÓ

COTXE DE CORTESIA
Preguntes freqüents
Consells de DissenyMotor
El primer que recomanem és comprovar el nivell de l’oli i el líquid anticongelant. També s’ha de comprovar la pressió dels pneumàtics, i assegura’t que els frens no facin soroll, ja que podria indicar que tens les pastilles de fre desgastades. També és important saber que els amortiguadors estàn bé i sobretot, que totes les llums del cotxe funcionin correctament. A més a més, aconsellem comprovar també l’aire acondicionat i el filtre d’aire, per evitar possibles distraccions per somnolència o excès de calor.
Segur que ja coneixeu la importància de posar els pneumàtics d’hivern, sobretot si vivim a la muntanya. Aquests pneumàtics els distingirem pel logotip d’un floc de neu, i perquè s’observen fàcilment solcs profunds perquè l’aigua no s’acumuli. Com més baixes siguin les temperatures, millor serà la resposta del pneumàtics d’hivern. Segons els fabricants, a partir de 7 graus el pneumàtic d’hivern ja funciona en asfalt totalment sec millor que un d’estiu. Un altre dels avantatges és que la seva vida útil dobla la dels pneumàtics d’estiu.
Obrim el capó del cotxe, sempre amb el motor apagat i fred. Sovint localitzem el dipòsit al costat del conductor. En els cotxes moderns el dipòsit permet veure a contrallum la quantitat de fluid que conté: només hem d’assegurar-nos que el nivell es troba entre els indicadors mínim i màxim. Si no és així, introduirem una vareta per comprovar el nivell. També verifiquem el color del líquid de frens: una coloració marró més fosca indica que el fluid és molt vell i que s’ha de canviar, sempre assegurant-nos que introduïm el tipus de líquid de frens corresponent.